Partners login

Plania

Lang erfaring med suksessfulle implementeringer Vi vet hva som skal til for å lykkes

Det er ikke bare systemet det kommer an på

Høy fokus på kundeservice Kunden i førersetet

Plania er lett tilgjengelig for våre kunder, og tar i bruk verktøy som forenkler både support prosessen og problemløsninger. Det fører til høy effektivitet og fornøyde kunder

Om oss


Plania er et norsk selskap som leverer modulbaserte og skreddersydde FDV-løsninger til små og store kunder, hovedsakelig innen eiendomsforvaltning og industri. FDVU-systemet benyttes for å kontrollere og effektivisere alle aspekter ved forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger og produksjonsutstyr.
 

Implementering av vårt system innebærer mange fordeler. Man får enkelt oversikt over aktiviteter, prosjekter, økonomi, energiforbruk, renholds- og serviceavtaler, internkontroller, kontrakter, tegninger, eiendomsporteføljer og arealsituasjoner. I tillegg har systemet smarte løsninger som for eksempel digital brannbok, system for boligutleie, system for medisinsk-teknisk utstyr, samt mobile løsninger for folk som er mye på farten.

Den viktigste forskjellen fra våre bransjekolleger er at vi utvikler dette systemet selv, det er vår kjernevirksomhet. Med tanke på dagens krav til fagkompetanse og bransjeerfaring har vi en unik fordel. Plania er markedsledende i Norge, og våre løsninger benyttes av mer enn 8000 brukere fordelt på 10 land.

 

 

 

 

 

Ansatte